Wat is Youtube Cashcow ? > Youtube Cashcow kort maar krachtig uitgelgd.

Wat is Youtube Cashcow ? > Youtube Cashcow kort maar krachtig uitgelgd.

Wist je dat je geld kunt verdienen op Youtube zonder je eigen gezicht te laten zien ? Dat noem je een YouTube Cashcow kanaal. Dit zijn video's met alleen visuele beelden, zonder je eigen gezicht te laten zien. Het is een slimme en heel handige manier om online geld te verdienen.

Hoe werkt dat dan? Nou, je maakt video's over dingen die jij en andere mensen interessant vinden. Dit kunnen heel veel verschillende onderwerpen zijn, Een makkelijk voorbeeld is video's over de top 10 duurste huizen in Nederland. Mensen vinden dat interessant om te zien. 

In deze video kun jij reclame laten zetten door Youtube zelf. Youtube betaald zijn publishers die video's uploaden per 1000 weergaven. Dit klinkt heel veel maar 1000 weergaven is heel erg snel gegenereerd met de juiste tactiek. Op een gegeven moment kun je zo'n Youtube Cashcow kanaal optimaliseren en krijg je steeds meer abonnees. En dat is precies de manier waarop jij een steeds groter maandelijks terugkomend inkomen kunt gaan genereren.

Om zo'n kanaal goed lopend te krijgen en geld te verdienen. Moet je eerst jezelf ''bewijzen'' aan Youtube. Vanaf 1000 abonnees & 4000 uur kijktijd kun jij je eerste centen gaan verdienen. Dit klinkt heel veel. Maar met het juiste onderzoek en de juiste strategie, heb je deze eisen binnen enkele maanden gehaald. 

Wat vooral heel erg belangrijk is bij het starten van een Youtube Cashcow kanaal, is het feit dat je moet inspringen in een niche die een hoog zoekvolume heeft en een lage concurrentie. Als je die eenmaal hebt gevonden kun je eigenlijk niet anders dan slagen. 

Vervolgens is het belangrijk dat jij je kanaal gaat optimaliseren, hiermee kun je er voor zorgen dat je in een hele korte tijd, extreem veel abonnees krijgt en een steeds hoger inkomen binnen haalt.

 

Wil jij leren hoe je een Youtube Cashcow kanaal start zonder het gebruik van een dure cursus ? In ons E-Book leggen wij alles van A tot Z uit. Iedere maand updaten wij het E-Book. En na eenmalige aankoop krijg je levenslang gratis update's opgestuurd ! 

Terug naar blog